Opgaver indendørs og udendørs

Vi udfører større projekter for dig. Har du blot en enkelt væg, der skal males, klarer Groths Malerfirma også det. Intet er for stort – intet er for småt…

Stor pallette af opgaver løses

Fagligt kan Groths Malerfirma håndtere stort set alle typer opgaver inden for maling. Herunder tapetsering, puds m.m. Specielopgaver som epoxygulve, stukarbejde, maling af tage med mere klarer vi også. I menuen til højre kan du læse mere om paletten af opgaver, vi klarer.

Vi samarbejder med andre betroede håndværkerfirmaer. Ønsker du f.eks. nye gardiner, kan du trygt lade os se på det. Alle garantier og aftaler gælder også for samabejdspartnere.

Tryghed frem for alt

Groths Malerfirma giver dig et prisfast tilbud. Aftalt pris og deadline for udførelse af opgaven står ved magt. Har vi flere udgifter end forventet, betaler vi. Du kan derfor stole på prisen og den indgåede aftale.

Rådgivning om farvevalg og design

Før en eventuel opgave, besøger vi dig. Sammen får vi en snak om muligheder. Vi vil gerne hilse personligt på dig. Et håndtryk og en snak er vigtig, inden du siger ‘ja’ til opgaven.

Groths Malerfirma rådgiver dig om farvevalg. Vi kan godt være frække at foreslå andre farver, designs og materialer. Med erfaring følger også indsigt i muligheder. Valget er altid 100% dit, men vi giver dig mulighederne.

Alt skal være nemt for dig

Vi fokuserer på et hurtigt og præcist arbejde. Vi tilpasser os din hverdag – og tager hensyn til eventuelle andre håndværkere. Vi dækker effektivt af og rydder op efter os. Vi roder ikke hele din bolig til. Effektiv afdækning er en selvfølge.

Efter endt arbejde rydder vi op og tager affald og emballage med os. Alene tilbage står det perfekte resultat, som vil glæde dig i mange år.

Du er hjertelig velkommen til at kontakte Groths Malerfirma på telefon 2232 2008 eller info@groths-malerfirma.dk.