Om Lars Groth

Mit navn er Lars Groth og jeg er ejer af Groths Malerfirma. Jeg er 46 år og bosiddende på Juelsminde-halvøen i landsbyen Møgelkær midtvejs mellem Juelsminde og Horsens.

Malererfaring siden Berlinmurens Fald

Min malerkarriere startede i 1989, hvor jeg blev udlært hos malerfirmaet Pedersen & Daugaard. Siden har jeg haft et væld af opgaver inden for alle grene af malerarbejde.

Alle opgaver har altid været med fokus på et perfekt finish, overholdte aftaler og tilfredse kunder.

Jeg har i perioder også undervist inden for malerarbejde, og derigennem givet min erfaring videre.

Groths Malerfirma træder i karakter

I mit firma har jeg nogle fyrtårne, kæpheste og principper, som skal skinne igennem alt mit arbejde.

Jeg leverer kun topkvalitet. Kunden skal føle sig tryg. Bl.a. skal aftaler om priser og deadlines holdes. Man kan finde masser af malerfirmaer, hvis eneste fokus er at dumpe prisen.

Jeg ønsker at levere et perfekt resultat, hvor pris og kvalitet hænger sammen.

En lækker signalfarve på en enkelt væg kan have en flot effekt

Grønt lys til et perfekt resultat

Groths Malerfirma lever af sine referencer. Giv mig grønt lys til at løse din næste maleropgave.

Bedste malinger og betaling efter levering

Derfor bruger jeg kun de bedste malinger, og al arbejde udføres grundigt og efter de bedste håndværksmæssige standarder. Du betaler først efter levering, når du har modtaget den fuldt tilfredsstillende malerløsning fra Groths Malerfirma.

Mester selv ruller ud

Oftest er det mester selv – det vil sige undertegnet – der står for malerarbejdet. Benyttes kolleger, står jeg fuldt inde for det færdige resultat.

Uanset om opgaven er stor eller lille, får du et ensartet, flot resultat hver gang. Som en pilot, der har en Standard Operation Procedure, gennemfører jeg altid mit arbejde ordentligt og efter forskrifterne.

Kontakt mig – og få et besøg og et godt tilbud

Jeg besøger dig gerne. Det er altid rart at få en snak. Jeg kan give et præcist tilbud, der holder vand og som aldrig overskrides. For dig giver det tryghed at se din håndværker i øjnene inden et projekt startes.