Hvor maler Groths Malerfirma?

Groths Malerfirma har især fokus på Horsens, Juelsminde, Hedensted og Hornsyld – også kaldt Juelsminde Halvøen…

Over 600.000 potentielle kunder

Men vi har kunder i det meste af Jylland og løser især mange enterpriseopgaver i Århus. Med Århus, 3-kantsområdet og Nordvestfyn i baghaven kan vi nå en befolkning på over 600.000 mennesker.

Området er præget af både storbyer som Vejle, Horsens og Århus, men også en af Danmarks største erhvervsområder. På Juelsminde-Halvøen er der mange landsbyer, sommerhusområder og mindre industri.

Det giver mange opgaver og jobtyper – både for private, virksomheder og offentlige institutioner.

Groths Malerfirma vil sætte farve på Juelsminde-halvøen

Vi ønsker at levere den absolut bedste kvalitet inden for malerarbejde – og derigennem være den foretrukne leverandør af malerløsninger.

Vi kommer ud på din adresse og giver tilbud. Vi leverer til tiden og til aftalt pris – og alt arbejde udføres efter absolut højeste standard. Det får du håndslag på.

Groth ruller hurtigt ud på Juelsminde-Halvøen

Vi kan ofte give tilbud on location fra dag til dag på hele Juelsminde-Halvøen inklusive Horsens.

Din opgave kan blive løst hurtigt, og du kender med det samme den præcise pris for opgaven alt inklusive. Ingen overraskelser – og du kan nyde det perfekte resultat hurtigt efter.

Kulør til ældre huse og moderniseringer

Juelsminde-Halvøen er præget af mange landsbyer med ældre huse. For relativt få penge kan man renovere ældre huse med et moderne look som resultat. Huset stiger i værdi, og boligen føles behagelig og som ny.

Vi har mange sådanne opgaver – også ovre mod Tørring, Rask Mølle og Løsning.

Groths Malerfirma kan også håndtere udendørs maling af træværk. Vi rådgiver om udendørs træværk, og sikrer dit hus lang levetid.

Groths Malerfirma kommer gerne ud til den mindste landsby på Juelsminde-Halvøen – og helt ud på den yderste grusvej.

Groths Malerfirma er det lokale valg…

Groth udpensler gerne et godt tilbud til dig

Kontakt Lars Groth på telefon 2232 2008 eller info@groths-malerfirma.dk. Lad os få en uforpligtende snak om finish, muligheder og kulør.